Az elmúlt héten megjelentek az első fotók a HTC legújabb okostelefonjáról, az U23 Pro-ról, mely már az első látásra is izgalmasnak tűnt, többek között 108 megapixeles OIS alapú főkamerájával és Snapdragon 7 Gen1 processzorával. Ma azonban hivatalos előzetes is érkezett, amely feltárja a telefon május 18-i piaci bevezetését, valamint egy meglehetősen érdekes részletet.

A HTC U23 Pro május 18-án érkezik, és támogatja a Viverse VR-t

Az előzetesben az a legérdekesebb, hogy a készülék alján szerepel az HTC Viverse jelzés. Ez azt sugallja, hogy az okostelefon támogatni fogja a cég VR platformját. Azonban nincsenek további részletek arról, hogy mit jelent ez a kompatibilitás, így várhatóan újabb előzetesek, vagy legvégső esetben a május 18-i bejelentés hozhat világosságot.

A HTC U23 Pro május 18-án érkezik, és támogatja a Viverse VR-t

Tudjuk, hogy az okostelefon AMOLED kijelzővel, 120Hz-es frissítési rátával, 108 megapixeles kamerával és 4600 mAh-s gyors töltésű akkumulátorral lesz felszerelve. Az eddig közzétett képekből kiderült, hogy a HTC telefonja nem lesz különösebben innovatív tervezésű, inkább konzervatív, és első ránézésre policarbonát házzal rendelkezik.

A készülékben 12 GB RAM is lesz, valamint oldalsó ujjlenyomat-olvasó is található rajta. Már nagyon várjuk a május 18-i bemutatót, és különösen kíváncsiak vagyunk a VR-képességekre.