Az iPhone 16 sorozattal kapcsolatos szivárogtatások sorában újabb érdekességek láttak napvilágot, ezúttal a Pro modellek színpalettájának bővüléséről. A hírhedt tippadó, MajinBuOfficial, aki korábban az iPhone 16 új kameradizájnjaival kapcsolatos fotókkal hívta fel magára a figyelmet, most két vadonatúj színvariánssal rukkolt elő: a Desert Titanium (Sivatagi Titán) és a Titanium Gray (Titán Szürke) kerülhet az iPhone 16 Pro és Pro Max modellek kínálatába.

iPhone 16 Pro Max, Desert Titanium
iPhone 16 Pro Max, Desert Titanium

A Desert Titanium, amelyet a korábbi iPhone 14 Pro aranyszínének mélyebb változataként írnak le, és a Titanium Gray, ami az űrszürke egy új árnyalata, személyesítik meg a modern eleganciát és a technológiai fejlődést. Habár további színopciók is szóba kerültek, úgy tűnik, hogy ez a két újdonság áll a legközelebb ahhoz, hogy valósággá váljon.

iPhone 16 Pro Max, Titanium Gray
iPhone 16 Pro Max, Titanium Gray

Fontos megemlíteni, hogy bár ezek az információk izgalmasak, még csak pletykák formájában léteznek, így a hivatalos megerősítésre még várnunk kell. Az új színopciók várható bevezetése ismét ráirányítja a figyelmet az Apple innovatív hozzáállására és arra, hogy a vállalat mennyire igyekszik megfelelni a fogyasztók egyre változatosabb ízlésének.

A választott színek nemcsak hogy frissülést hoznak a már megszokott palettába, hanem kiemelik az Apple törekvését is, hogy a felhasználók számára mindig valami újat és izgalmasat kínáljon. Az iPhone 16 Pro és Pro Max új színei így nem csupán a technológiai innováció jegyében születtek meg, hanem az esztétikai megújulás és a felhasználói preferenciák figyelembevételének eredményeképpen is.