Az OPPO nemrégiben tett bejelentése, miszerint továbbra is elkötelezett az összecsukható telefonok piaca felé, most egy újabb izgalmas hírrel bővül: a vállalat egy MI központ létrehozását jelentette be. Ennek célja, hogy megerősítsék MI képességeiket és szélesebb körben kutassák a felhasználóbarát termékeket és funkciókat. Ennek eredményeként az OPPO Reno11 sorozat globális piacra történő debütálásakor a felhasználók új generatív MI funkciókban részesülhetnek, várhatóan a második negyedévben.

Az OPPO új generatív MI funkciókat hoz a Reno11 sorozatra a globális piacra lépéskor
Az OPPO új generatív MI funkciókat hoz a Reno11 sorozatra a globális piacra lépéskor

Bár a pontos funkciók listája még nem áll rendelkezésre, egyik kiemelt újítás az AI Eraser lesz, ami valószínűleg hasonló lehet ahhoz, amit a Galaxy S24-en láthattunk, ahol a felhasználók eltávolíthatják a nem kívánt elemeket a fotókról.

Pete Lau, az OPPO főtermék-igazgatója, így nyilatkozott a témában: “A funkciótelefonok és az okostelefonok után a következő generációs MI okostelefonok jelentik a mobiltelefon-ipar harmadik nagy átalakulását. Az MI okostelefonok korában az ipar és a felhasználói élmény forradalmi változásokon megy keresztül. Az OPPO elkötelezett amellett, hogy hozzájáruljon és előmozdítsa az MI okostelefonok fejlődését.”

A Reno11 sorozat globális piaci bevezetése nagy várakozással teli, ahol a felhasználók megismerhetik azokat a generatív MI funkciókat, amelyek új dimenziót nyitnak meg a mobilhasználatban.