Néhány órán belül kezdetét veszi az Apple „Scary Fast” nevezetű különleges eseménye. Már tudjuk, hogy az eseményen új Mac-eket és MacBook-okat fognak bemutatni, azonban az interneten felbukkanó információk alapján további termékekkel is találkozhatunk. Lássuk a részleteket!

A MacRumors-hoz érkezett információk szerint a múlt héten két Apple beszállító adatokat küldött egy kínai adatbázisba, amely az Apple termékekben használt akkumulátorokat hitelesíti. Úgy tűnik, 14 colos és 16 colos MacBook Pro, Mac-hez készült Magic Keyboard és egy iPad Mini táblagép akkumulátorairól van szó.

Az Apple gyakran használja újra az előző generációs termékeinek akkumulátorait, így ezek az információk fontos részleteket árulnak el az eseményen bemutatásra kerülő új termékekről. Mielőtt az Apple Watch 9 sorozat bemutatásra került volna, az AW 8 sorozat óráinak akkumulátorairól szóló adatok is így kerültek nyilvánosságra. A korábbi sorozat akkumulátorai pedig az új okosórákban is helyet kaptak.

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, két MacBook Pro laptopot (14 és 16 colos), egy új generációs iMac-et (Magic Keyboard-dal együtt) és talán egy iPad Mini 7 táblagépet is láthatunk. A tippelők szerint csekély esély volt arra, hogy az év vége előtt bemutatkozik egy új táblagép, de most úgy tűnik, mégis lehet rá esély.

Úgy gondolom, egy új Mini, amely megoldja a “Jelly Scrolling” problémát és egy frissebb lapkát kap, sok felhasználó számára lehet vonzó, különösen most, hogy a karácsony is közeleg. Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, mit tartogat számunkra az Apple. Hamarosan megtudjuk!