Az Apple az elmúlt években este 19 órakor rendezte meg sajtóeseményeit, de az október végi bemutatóra egy szokatlan időpontot választott, amikor a legtöbben még alszanak. Így ha első kézből akarod látni az új Mac modellek bemutatóját, állítsd be az ébresztődet október 31-re hajnal 1-re!

Az esemény szlogenje a “Scary Fast”, ami a várakozások szerint az új, “félelmetesen gyors” Apple lapkákra utal. Valószínűleg megismerhetjük az új Apple M3 lapkát, az újított iMac-et, és a MacBook laptopok új változatait. Ezen kívül néhány pletyka szerint a bemutató gamingre is fókuszálhat.

Miért is gondoljuk ezt? Az iPhone 15 Pro már rendelkezik egy A17 Pro lapkával, ami hardware ray-tracing gyorsítással érkezik. Ezt a 3nm-es gyártási technológián alapuló lapkát várhatóan az Apple M3 modellekben is láthatjuk, ami arra utal, hogy a ray-tracinges játékok hamarosan elérhetővé válhatnak a Mac-en is.

Ha magad is meg akarod győződni ezekről a fejlesztésekről, akkor hajlandónak kell lenned felkelni hajnal 1-kor és követni az Apple bemutatóját élőben!