Nothing Phone (2): Valósághű konceptkép a még nem bemutatott telefonról (videó)

733

Az elmúlt időszakban kiszivárgott információk alapján a Nothing Phone (2) egy Snapdragon 8+ Gen 1 processzort tartalmaz majd a Snapdragon 8 Gen 2 helyett. Eközben a tervező, 4RMD összegyűjtötte az eddig ismert adatokat a telefonról és létrehozta az alább látható látványterveket.

A tervezőtől kapott koncept videó alapján a központi dizájn nem változik sokat, de a Glyph rendszer LED-jeinek elhelyezése kissé módosult. Most már három hátlapi kamera áll rendelkezésre a korábbi kettő helyett, és LED-ek találhatók a körülötte lévő, kapszula formájú modulon. A hátlap továbbra is átlátszó, és a töltőtekercs is látható, LED-ekkel körülvéve.

A Concept-Phones.com véleménye szerint úgy tűnik, hogy a 6,66 hüvelykes képernyő keskenyebb keretekkel rendelkezik az elődmodellhez képest. A tripla hátlapi kamera rendkívül ígéretesnek tűnik, 3 darab 50 MP-es szenzorral, beleértve a fő F/1.8-as szenzort, egy széles látószögűt és egy háromszoros optikai zoommal rendelkező kamerát.

A tervező még egy árat is elképzelt a készülékért: 599$ (205 000 Ft). Az okostelefon mind az elő- és hátlapon Gorilla Glass Victus-szal lesz ellátva, és fekete vagy fehér színben lesz kapható.

Az AMOLED képernyő 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 1200 nit fényerővel rendelkezne. Az akkumulátor pedig 5000 mAh-s lesz, valószínűleg gyorstöltéssel.. Ezen kívül pedig az alumínium keret helyett – a concept-phones.com szerint – végül rozsdamentes acélra váltanának.