Nemsokára megjelenik a vivo új telefonja, a V29e, amely kiegészíti a már meglévő V29 sorozatot. A vállalat néhány előzetes képet is közzétett az új modellről, és most kiderült, hogy a készülék egy különleges színben és művészi, nőies dizájnnal érkezik.

A vivo V29e hátlapjának dizájnját drágakövek inspirálták, és a telefon egy élénk piros, cseresznyeszínű árnyalatban lesz kapható, amely igazán egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Az előzetes képeken látszik, hogy a telefon mindössze 7,6 mm vastag és 180 gramm súlyú, így könnyen kezelhető és kényelmesen hordható.

A készülék prémium kialakítású, ívelt kijelzővel és szép hátlappal rendelkezik. A telefon 8 vagy 12 GB RAM-mal érkezik, és választható tárhelykapacitásai között megtalálható a 128 és 256 GB is.

A lapkával kapcsolatos hírek azonban nem túl biztatóak. Úgy hírlik, hogy a telefon Snapdragon 480 vagy 480+ 5G lapkával érkezik. Reméljük, hogy ezek a hírek nem igazolódnak be, mert a készülék megérdemelne egy erősebb processzort, például egy Snapdragon 4 Gen 2-t. Az akkumulátor kapacitása 4800 mAh, és a készüléket 80W-os teljesítménnyel tölthetjük vezetékesen.

A telefon kamerájáról is tudunk már néhány dolgot. Az előlapon egy 50 MP-es szenzort kapunk a szelfikhez, míg a hátlapon egy 64 MP-es kamerát találunk optikai képstabilizátorral. A telefon áráról augusztus 28-án tudunk majd többet. Az előzetes képek angol nyelvűek, így nagy valószínűséggel a készülék Európában is elérhető lesz.