Az OPPO idén bemutatja új összecsukható telefonjait. Már érkeztek hírek az OPPO Find N3 Flipről, de a Find N3 is készül, amely az OPPO Find N2 összecsukható telefon utódja. A különlegesség az, hogy a telefon világszerte elérhető lesz, bár az elődei csak korlátozottan voltak kaphatók. Lássuk a részleteket.

OPPO Find N3
OPPO Find N2

Az OPPO Find N3 már megkapta az *IMDA tanúsítványt, a modellszáma pedig CPH2499. Az adatbázisban csak alapvető információk találhatók a kapcsolódási lehetőségekről. A telefon támogatja a 3G, 4G és 5G hálózatokat, valamint Bluetooth, Wi-Fi, NFC és GPS kapcsolatokat is. De már tudunk néhány további részletet erről a modellről.

Az OPPO Find N3 megkapta az IMDA tanúsítványt,

Az OPPO Find N3 kamerája három szenzorból áll: egy 50 MP-es fő szenzorból, egy 48 MP-es ultraszéles látószögű szenzorból és egy 64 MP-es periszkópos szenzorból. A főkamera egy kiváló Sony IMX890 szenzor, az ultraszéles pedig egy Sony IMX581. A periszkópos kamera 3-szoros optikai zoommal rendelkezik.

A telefonról még nincsenek képek, de az interneten már sok pletyka kering róla. Egyes vélemények szerint a Find N3 hasonlít a OnePlus Open telefonra. A Find N3 két kijelzővel rendelkezik: egy 6,31 hüvelykes másodlagos és egy 7,82 hüvelykes fő, összecsukható AMOLED kijelzővel, mindkettő magas képfrissítési sebességgel. A telefon 12 GB vagy 16 GB RAM-mal érkezik, a lapka pedig egy MediaTek Dimensity 9200.

*Az IMDA az Infocomm Media Development Authority rövidítése, ami Szingapúrban a média-, telekommunikációs és digitális technológiai iparágak szabályozó hatósága.