Ősszel érkezik az iPhone 15 sorozat, és már számtalan szivárgás napvilágot látott. Tudjuk, hogy a telefonok már a gyártás fázisában vannak, de ma egy meglepő hírt hallottunk. Az Apple úgy döntött, hogy felhagy a népszerű Arany árnyalattal, legalábbis az új iPhone 15 Pro és Pro Max modelleknél. Az Apple felhagy a népszerű Arany árnyalattal, és a Titán Szürke kerül a reflektorfénybe: Így nézhet ki az iPhone 15 Pro

Az eddigi információk alapján az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max kerete titánból készül. Érthető tehát, hogy létezik egy új szín, amely kiemeli ezt a változást. Az idei év slágerszínei a Pro sorozatnál a Titán Szürke és a Sötétkék lesznek. Az alábbi képen látható, hogy milyen lehet az új színváltozat az iPhone 15 Pro és Pro Max modelleknél.

A Titán Szürke és a Sötétkék lesznek az idei év slágerszínei az iPhone 15 Pro sorozatnál
A Titán Szürke és a Sötétkék lesznek az idei év slágerszínei az iPhone 15 Pro sorozatnál

Érdemes megemlíteni, hogy még nem biztos, hogy az Apple ezt a nevet (“Titán Szürke”) fogja hivatalosan is használni; ez csak a fejlesztési folyamat során használt kódneve. Kissé meglepő, hogy az Apple az Arany szín helyett ezt a színváltozatot választotta, szemben például az ezüst változatokkal.

Azt is megtudtuk, hogy a Sötétkék az előző évben bemutatott Mélylila helyére lép az iPhone 14 Pro és Pro Max modelleknél. Ha a hírek igazak, az egyéb modellek (iPhone 15 és 15 Plus) fekete, zöld, kék, sárga és rózsaszín színekben fognak megjelenni. A bemutatót szeptember 12-én tartják, de az Apple még nem erősítette meg ezt hivatalosan.