Nemrégiben került sor a Sony legújabb PlayStation termékének, a PlayStation Portalnak a bemutatására, amely egy kézben tartható streaming eszköz, és képes futtatni az PS5-ös játékokat. Azonban a cég nem állt meg itt, ugyanis két további játékhoz kapcsolódó kiegészítőt is leleplezett: a Sony Pulse Elite fejhallgatót és a Pulse Explore vezeték nélküli fülhallgatót.

Sony Pulse

A Pulse Elite és a Pulse Explore lesznek az első PlayStation audioeszközök, amelyek egyedileg tervezett, síkmágneses hangszórókat használnak. Ez egy olyan, audiofil szintű zenehallgatási élményt biztosít, amit általában csak a profi hangmérnökök számára készült, prémium fejhallgatókban található meg.

Sony Pulse Elite

A Sony Pulse Elite fejhallgató veszteségmentes audióval (lossless audio) rendelkezik, valamint egy visszahúzható mikrofonnal és MI-alapú háttérzaj-kioltással. A fejhallgatóhoz egy töltőállványt is adnak. A Pulse Explore fülhallgató pedig két mikrofonnal, veszteségmentes audióval, és szintén MI-alapú háttérzaj-szűrésel kerül piacra, valamint egy töltőtokot is tartalmaz.

Sony Pulse Explore

Árak tekintetében a Pulse Elite 149,99 dollárért lesz kapható (kb. 50 700 forint), míg a Pulse Explore 199,99 dollárba kerül (kb. 67 700 forint). Fontos megjegyezni, hogy a magyar árak enyhén magasabbak lehetnek az áfa miatt. A Sony még nem közölt információt az elérhetőséggel és az előrendeléssel kapcsolatban, szóval érdemes nyitott szemmel kísérni a további híreket.