A Samsung ebben a hónapban dobta piacra a Galaxy Tab S9 sorozat legújabb táblagépeit. Ahogyan azonban kiderült, a Fan Edition (FE) sorozatban két új modell is készülőben van. Számos információ szivárgott ki róluk, és biztosra vehető, hogy a Samsung ezeket a táblagépeket az őszi Galaxy S23 FE okostelefon mellett fogja bemutatni. Az előbemutató már közeleg, és néhány nappal, vagy akár héttel a hivatalos bejelentés előtt a Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ modellek korábban a kelleténél kerültek fel a Samsung Magyarország weboldalára.

A Samsung Magyarország weboldalán korábban a kelleténél tárultak fel a Galaxy Tab S9 FE és FE+ táblagépek specifikációi és színopciói

Ez nem az első eset, hogy ilyen bakik történnek a Samsung esetében. Most azonban a magyar Samsung weboldalról van szó, ahol a Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ modellek bukkantak fel váratlanul, így megtudhatjuk a kínált konfigurációkat.

A Samsung Magyarország weboldalán korábban a kelleténél tárultak fel a Galaxy Tab S9 FE és FE+ táblagépek specifikációi és színopciói

A Galaxy Tab S9 FE kétféle verzióban lesz elérhető: 8 GB RAM és 128 GB tárhely, illetve 12 GB RAM és 256 GB tárhely opciókkal. A színválaszték Mint, Levendula, Szürke/Graphite és Ezüst lesz. Elérhetők lesznek 5G-s és Wi-Fi változatok is. Ha a Galaxy Tab S9 FE+ modellel foglalkozunk, ugyanezekben a színekben és konfigurációkban lesz kapható.

Az új táblagépek AMOLED kijelzőkkel és Exynos 1380 lapkákkal fognak érkezni. A Tab S9 FE 10,9 colos, míg a Tab S9 FE+ 12,4 colos kijelzővel rendelkezik. Mindkét modell támogatni fogja az S-Pent, amit mágnesesen lehet hozzáerősíteni a táblagép hátuljához, és 45W-os töltést biztosítanak. A 5G-s Galaxy Tab S9 FE modell 713 euróba fog kerülni (kb. 264 000 Ft), míg a Wi-Fi változat ára 691 euró lesz (kb. 256 000 Ft).

Most már csak az a kérdés maradt, hogy mikor lesznek hivatalosan bejelentve, és vajon megerősítik-e a kiszivárgott specifikációkat.