Régóta várjuk a Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G és a Tab S9 FE Plus 5G táblagépek hivatalos bejelentését, és most végre megismerhettük az áraikat, tárhely opciókat és színeket is. Úgy tűnik, a Samsung most egy másfél vagy akár két évnyi középkategóriás táblagép nélküliség után két új FE modellt is piacra dob.

Új táblagépek érkeznek a Samsungtól: Megerősítést kaptunk a Galaxy Tab S9 FE és Tab S9 FE+ modellekről"

Úgy néz ki, csak néhány nap választ el minket ezeknek a termékeknek a bemutatásától, és az információk most Indiából származnak. A Samsung Galaxy Tab S9 FE egy Exynos 1380 lapkával érkezik, és három színben lesz kapható: szürke, ezüst és világoszöld. A 5G-s változat 713 eurós áron lesz kapható, míg a Wi-Fi változat 691 euró körüli áron lesz elérhető. Az új FE táblagépek vastagabb kerettel rendelkeznek majd, mint az S9 modellek, az online képek alapján.

Samsung Galaxy Tab S9 FE

Az említett árak a 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkező változatra vonatkoznak. Lesz még egy drágább változat is, 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel. A Tab S9 FE 10,9 hüvelykes AMOLED kijelzővel, oldalsó ujjlenyomat-olvasóval, Smart Connector-ral és sztereó hangszórókkal érkezik. A Tab S9 FE+ ugyanezekkel a hangszórókkal, egyetlen hátsó kamerával lesz elérhető, de 12,4 hüvelykes kijelzővel. Mindkettőben az említett Exynos lapka lesz.

Android 13-mal és One UI 5.1 felülettel érkeznek, támogatják a stylust, és reméljük, hogy az árukban már benne is van a stylus.