Július 26-án a Samsung nagyszabású Unpacked eseményt hirdetett meg, ahol bemutatják a cég legújabb kialakítható készülékeit. Eddig számtalan kiszivárgás történt. Láthattunk renderképeket, telefonmaketteket, és még tesztelési fázisban lévő prototípusokat is. Evan Blass a mai napon Twitter-oldalán képeket posztolt a Galaxy Z Fold 5 és a Z Flip 5 modellekhez tartozó eredeti tokokról. Bár a fényképeket időközben törölték, sikerült megmentenünk őket, amit a következő sorokban meg is mutatunk.

A Samsung hivatalos tokjai a Galaxy Z Fold 5 és Z Flip 5 modellekhez

Úgy tűnik, hogy a Galaxy Z Fold 5-höz két tokfajta készült, mindkettőben speciális helye van az S-Pen-nek. Az egyiken látható egy krém / szürke színű tok, hátul narancssárga stylusszal. A másik tokban úgy tűnik, van egy mágneses rekesz, ami kivehető, és a telefon S-Pen-jét tartalmazza.

A Samsung hivatalos tokjai a Galaxy Z Fold 5 és Z Flip 5 modellekhez

A képek között feltűnnek a Galaxy Z Flip 5 hivatalos tokjai is. Négy különböző modell látható. Van közöttük egy átlátszó háttal rendelkező, pop sockettel ellátott változat, egy gyűrűvel, amely megkönnyíti a kézben tartást, és fényes bevonatú rózsaszín vagy villám kék változatok is vannak. Az öko-bőrből készült változat láthatóan kihúzható állvánnyal rendelkezik.

A Samsung hivatalos tokjai a Galaxy Z Fold 5 és Z Flip 5 modellekhez

A telefonok specifikációi már ismertek, valamint az elődökhöz képesti különbségek is. Bár a Galaxy Z Fold 5 nem sokban különbözik a Z Fold 4-től, a Samsung egy új zsanért dolgozott ki, amely lehetővé teszi a belső kijelző két felének majdnem légmentes összecsukását. A Z Flip 5 nagyobb külső panelel rendelkezik, 3,4 hüvelykes, és mindkét terminál Snapdragon 8 Gen 2 lapkával rendelkezik a „For Galaxy” kiadásban.

Július 26-án, jövő héten kerül megrendezésre az új Unpacked esemény. A Galaxy Z Fold 5 és Z Flip 5 mellett a Samsung bemutatja a Galaxy Tab S9 csúcskategóriás táblagépeket, és talán a sokak által várt, kedvezőbb árú Galaxy S23 FE modellt is, a Galaxy S21 FE utódját. Érkeznek a Galaxy Watch 6 órák is, és talán még meglepetés gadgetek is, mint például egy kiterjesztett valóságú (AR / VR) headset.