Már csak egy hét van hátra a nyári Unpacked eseményig, amikor is a Galaxy Z Fold 5, a Galaxy Z Flip 5, a Tab S9 táblagépek és a Galaxy Watch 6 órák kerülnek bemutatásra. A specifikációkat és árakat már ismerjük, most pedig a részleteket is megtudjuk a néhány termék előrendelési ajánlatáról.

Speciális bónuszok a Galaxy Z Flip 5 és Watch 6 előrendelőinek: Így ajándékozza meg a vásárlóit a márka

Evan Blass, a iparág egyik legnevesebb tippelője, adta ki ezeket a részleteket. A képeket a Threads fiókján tette közzé, és megtudjuk, hogy a Galaxy Watch 6 és Watch 6 Classic egy szövet anyagú szíjjal érkeznek bónuszként. A hírek szerint az óra alap verziója 319.99 euró (kb. 120 000 Ft) lesz, míg a Watch 6 Classic kb. 419.99 euróba (kb. 157 000 Ft) kerül.

Speciális bónuszok a Galaxy Z Flip 5 és Watch 6 előrendelőinek: Így ajándékozza meg a vásárlóit a márka

Azok, akik a Galaxy Z Flip 5-öt megrendelik a megjelenés előtt, ugyanazon az áron kapják meg a 512 GB-os verziót, mint a 256 GB-osat. Hasonló ajánlatot már láttunk az S23 Ultránál is. Közben Evan felfedte, hogy a Galaxy Z Fold 5 és Z Flip 5 speciális tokokat kapnak, amelyekhez különféle kiegészítők csatlakoztathatók.

Első körben selfie-rögzítő gyűrűkről van szó, amelyek kickstandként is szolgálhatnak, de gondolom, hogy talán láthatunk egy MagSafe-típusú rendszert is, mágneses kiegészítőkkel. Ez persze problémákat okozhat az Apple-lel és egy esetleges perrel.