Az utóbbi hetekben szinte naponta érkeznek szivárgások a Samsung új termékeiről. Most a Galaxy Watch 7 és a Galaxy Watch Ultra élő fotói kerültek nyilvánosságra a kínai szabályozó hatóság, a TENAA által. Ezek a képek megerősítik az új viselhető eszközök dizájnját és akkumulátorkapacitását is. A Galaxy Watch 7 megtartja a Galaxy Watch 6 dizájnját, míg a Samsung első Ultra modellje jelentősen eltér tőle.

Galaxy Watch Ultra

A Galaxy Watch Ultra testes kialakítással és fizikai forgatható kerettel rendelkezik, ami idén csak az Ultra modellre korlátozódik, mivel a Galaxy Watch 7-ről eltávolították az ikonikus keretgyűrűt. Az Ultra egy extra fizikai gombot is kapott, amely kör alakú és forgatható lehet.

Galaxy Watch Ultra
Galaxy Watch Ultra

A TENAA listázta a Galaxy Watch Ultra LTE-verzióját (SM-L705) és Bluetooth-verzióját (SM-L700). A lista megerősíti, hogy az óra 590mAh akkumulátort tartalmaz, bár a tipikus kapacitás 600mAh lehet. A töltési sebesség 15W lehet, bár néhány információ szerint a Samsung korlátozhatja azt 10W-ra.

Galaxy Watch 7

A Galaxy Watch 7 akkumulátorkapacitása a 40 mm-es változatnál (SM-L300/SM-L305) 300mAh, míg a 44 mm-es változatnál (SM-L310/SM-L315) 425mAh. A TENAA lista a 44 mm-es modell esetében 417mAh akkumulátort említ, ami a névleges kapacitás. A töltési sebesség valószínűleg itt is 10W lesz, ahogy a Galaxy Watch 6 esetében.

Galaxy Watch 7
Galaxy Watch 7

A Samsung Galaxy Watch 7 és Galaxy Watch Ultra kevesebb mint egy hét múlva debütálnak. A cég a következő Unpacked eseményén, július 10-én fogja bemutatni a két modellt. Már bejelentették a sokkal jobb teljesítményű 3nm-es Exynos W1000 chipkészletet, amely gyorsabb CPU-val és nagyobb teljesítménnyel rendelkezik.

A jövő heti nagy bemutató esemény Párizsban lesz, ahol új összecsukható telefonok, vezeték nélküli fülhallgatók és a Samsung első generációs Galaxy gyűrűje is megjelenik.