A Samsung izgalmas újdonságokon dolgozik. Hamarosan bemutatják az új Galaxy S23 FE okostelefont és a Galaxy Tab S9 FE táblagépet, de ezen túl egy új fülhallgató modellt is piacra dobnak, Galaxy Buds FE néven. Roland Quandt nevű, megbízható forrás szivárogtatta ki az információkat.

A Samsung Galaxy Buds FE fülhallgatók 12 mm-es lapkákat kapnak, amit az AKG hangolt. A választható színek csak fekete és fehér lesznek, tehát aki színes változatot szeretne, annak most nincs szerencséje. Az egyszerűsített gyártási folyamat miatt valószínűleg csak ezek a színek lesznek elérhetők. Amerikában 99 dollár lesz az ára, ami forintban körülbelül 35 000 Ft. Az európai árak még nem ismertek, de valószínűleg hasonlóak lesznek.

Samsung Galaxy Buds FE
Samsung Galaxy Buds FE

A fülhallgatókhoz USB-C csatlakozójú szállító dobozt adnak, amelyen egy LED-es töltöttségi mutató is található. A doboz fényes kivitelű lesz, ami elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek.

Samsung Galaxy Buds FE

A fülhallgatók hasonlítanak a korábbi Buds+ modellekre. Négy mikrofonnal, szilikon füldugókkal, érintésvezérléssel és Bluetooth 5.3 kapcsolattal érkeznek. Valószínűleg IP54 minősítést is kapnak, tehát vízállóak is lesznek.

A termék megjelenésének pontos dátuma még nem ismert, de elképzelhető, hogy még ebben a hónapban bemutatkozik.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!