Már jó két éve nem hallottunk az S FE sorozatról a Samsung háza tájáról, de most izgalmas változásokra számíthatunk. A Galaxy S23 FE hamarosan hivatalosan is bemutatkozik, és az újdonságok nem állnak meg a telefonnál: még fejhallgatót is kapunk az FE jelöléssel. Az esemény hivatalos dátumát ugyan még nem ismerjük, de az interneten már kiszivárogtak a telefon hivatalos színei.

A Samsung Galaxy S23 FE: Metálkeret és négy színben érkezik
A Samsung Galaxy S23 FE: Metálkeret és négy színben érkezik

A Samsung Galaxy S23 FE dizájnjában erősen emlékeztet a Galaxy A54 modellre. Fémkerettel rendelkezik, és a képen az eszköz bal oldalán antennaként funkcionáló kivágások is láthatóak. A hangerő és a bekapcsoló gombok a jobb oldalon helyezkednek el. A telefon négy színben lesz elérhető: lila, fekete, fehér és lime. A korábbi képek alapján már tudjuk, hogy az eszköz alján egy USB-C port, hangszórórács és egy mikrofon is jelen van.

A készülék 6,4 colos Full HD+ Dynamic AMOLED képernyővel büszkélkedik, aminek a frissítési rátája 120 Hz. Két különböző RAM-méret közül választhatsz: vagy 6, vagy 8 GB, és a tárhely is lehet 128 vagy 256 GB. Az akkumulátor mérete 4500 mAh, és támogatja a 25 wattos vezetékes töltést. A kamerarendszer négy egységből áll: 50 megapixeles főkamera optikai stabilizátorral, 8 megapixeles ultrawide lencse, 12 megapixeles telefotó kamera, és az előlapra került egy 10 megapixeles selfie kamera.

A lapka, vagyis a processzor, régiótól függően változhat. Lehet benne egy Galaxy S22 modellekből ismert Exynos 2200, vagy egy Snapdragon 8 Gen 1.

 

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!