A realme GT5 telefon bejelentése mindenkit lázban tart, hiszen a készülék hamarosan debütál a kínai piacon, méghozzá nyár végén. Tegnap megtudtuk a megjelenés dátumát, és egy renderképet is láttunk a telefonról. Ma viszont még izgalmasabb hír érkezett: a realme GT 5 lesz az első okostelefon, amely egy új, “Miracle Glass” néven futó anyagot alkalmaz a hátlapján. Vajon mit rejt ez az újítás? Nézzük meg közösen!

Az információkat Chuchu Jessi, a realme Kína marketingigazgatója osztotta meg, aki szerint ez a „csodás üveg” nem csak szép, de talán más tulajdonságokkal is rendelkezik.

Az információkat Chuchu Jessi, a realme Kína marketingigazgatója osztotta meg, aki szerint ez a “Miracle Glass” (csodás üveg) nem csak szép, de talán más tulajdonságokkal is rendelkezik. Jelenleg csak találgatások vannak arra vonatkozóan, hogy a hátlap talán texturált lehet, vagy éppen ellenállóbb, mint a hagyományos üvegfelületek.

Miracle Glass

Nem kizárt, hogy a hátlap még varázslatosabb módon képes változtatni a színét a napfénynek való kitettség alapján. A realme GT5 augusztus 28-án kerül bemutatásra. A lapka típusa Snapdragon 8 Gen2 lesz, és akár 24 GB RAM-mal is rendelhető lesz. A kijelző OLED technológiájú, 144Hz-es frissítési rátával.

Az eszköz legfeljebb 1 TB tárhelyet kínál, és az elsődleges kamera egy 50 megapixeles Sony IMX890. Két akkumulátor változatban is kapható: vagy egy 4600 mAh kapacitásúval, 240W-os töltéssel, vagy egy 5200 mAh kapacitásúval, 150W-os töltéssel.