Ha a fülhallgatók szenvedélyes híve vagy, és az Apple rajongója, akkor bizonyára ismered az AirPods Max modellt. Ez az Apple első over-ear fülhallgatója, amely jelenleg körülbelül 135 000 forintért kapható. Nos, ma arról értesültünk, hogy hamarosan megjelennek a Beats Studio Pro fülhallgatók is. Információk érkeztek erről a modellről, amely várhatóan az AirPods Max számos funkcióját kínálja, de jobb áron. Alább a részleteket tárgyaljuk.

Beats Studio Pro

Az új Beats Studio Pro fülhallgatók adaptív Aktív Zajcsökkentő (ANC) technológiát, Térelvű Audiót (Spatial Audio) fejmozgás-követéssel és Dolby Atmos támogatást kínálnak. Ezen felül Transparency módot is beépítettek, amely lehetővé teszi a környező hangok hallgatását, miközben a kedvenc zenédet hallgatod. Az új, 40mm-es egyéni hangszóróik jelentősen javíthatják a hangminőséget, a hangtorzítás szintje pedig közel nulla, még magas hangerőn is.

Pontosabban szólva, a hangminőség körülbelül 80%-kal jobb, mint az elődmodellé, így nagy esély van arra, hogy a Studio Pro akusztikai szempontból még az AirPods Max-et is felülmúlja. Az árra vonatkozóan, a fülhallgatók várhatóan megtartják az előző verzió árát. Más szóval, az Egyesült Államokban körülbelül 350 dollár lesz az áruk. Összehasonlításképpen, az AirPods Max 550 dollárért kapható.

A fülhallgatók mindössze 260 grammot nyomnak, rendelkeznek 3,5 mm-es jack csatlakozóval, USB-C töltőporttal. Bluetooth-ot is támogatnak, de szükség esetén kábellel is használhatók. A 9To5Mac szerint az Apple egy H1 vagy H2 lapkát is beépíthet, és a fülhallgatókat Android és iOS eszközökhöz is csatlakoztathatják. Lesz érintésvezérlés a Siri eléréséhez, Google Fast Pair funkció gyors csatlakozáshoz, Audio Switch, és a Find My alkalmazásba is integrálható, így könnyen megtalálható.

Az akkumulátor-élettartamról is van némi információnk:

  • Akár 40 óra ANC és Transparency mód kikapcsolása esetén;
  • Akár 24 óra ANC és Transparency mód bekapcsolása mellett;
  • Gyors töltés, 10 perc alatt 4 óra lejátszási idő;

Még nem tudjuk, mikor debütálnak a fülhallgatók, de tekintettel arra, hogy már sok információt ismerünk róluk, azt mondanám, hogy a bemutató közel van.