Li JieLouis, a OnePlus vezérigazgatója Weibo-oldalán osztott meg izgalmas fotókat, melyeket az OnePlus 12 okostelefonnal készítettek. Ezek a képek betekintést engednek abba, milyen képalkotási képességeket rejt ez az új készülék, különösen a kevés fény melletti teljesítmény tekintetében. A vezérigazgató által közölt összehasonlító fotók, melyek egy iPhone 15 Pro képeivel kerültek szembeállításra, bemutatják, hogy a Sony által kifejlesztett új “dual layer stacked CMOS” szenzorral ellátott OnePlus 12 milyen jelentős előrelépést hozhat a low-light fotózás terén.

eibi Lie JeLuis OnePlus 12

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a képek tisztábbak és részletgazdagabbak legyenek még alacsony fényviszonyok mellett is. Az új modell további figyelemre méltó tulajdonságai között említhetjük az 50 megapixeles ultrawide és a 64 megapixeles periszkópos szenzort, ami a közelítési lehetőségeket is új szintre emeli. A hatalmas, 5400 mAh-s akkumulátor pedig a 100W-os villámgyors töltéssel kombinálva biztosítja, hogy a készülék mindig készen álljon a használatra.

Az okostelefon 2024 januárjában kerülhet piacra, és a hírek szerint a OnePlus Watch 2 okosóra is a kísérője lesz ennek a bemutatónak.