Ismerős lehet számotokra az Anker neve, amely cég a töltők és külső akkumulátorok piacán, valamint más minőségi kiegészítők terén emelkedik ki, termékeinek nagy része MFi (Made for iPhone) minősítéssel büszkélkedik. Nemrégiben leplezte le legújabb, nagy kapacitású külső akkumulátorát, amely egyedi dizájnnal és gyors töltési képességgel rendelkezik, kompatibilis az iPhone-okkal és az Androidos telefonokkal egyaránt. Itt vannak a részletek.

Anker Power Bank

Az Anker Power Bank néven forgalmazott új külső akkumulátor 20.000 mAh kapacitással rendelkezik, több színben kapható: rózsaszín, zöld, lila, fehér és fekete. Az integrált USB-C csatlakozó hossza körülbelül 22 centiméter, figyelni kell rá, hogy ne sérüljön, mivel nem cserélhető. Továbbá van még egy USB-C portja és egy USB-A portja is, mindkettő 22,5W kimenettel rendelkezik, így képes akár három telefon vagy táblagép egyidejű és gyors töltésére. Egyik különleges funkciója, hogy állványként is használható a telefonokhoz. Van rajta egy kis LED kijelző is, ami mutatja a megmaradt akkumulátorkapacitást.

Anker Power Bank

A cég szerint a 20.000 mAh kapacitás elegendő egy iPhone 14 Pro körülbelül négyszeri, egy 11 colos iPad Pro 1,6-szoros, egy Google Pixel 6 pedig 2,6-szoros töltésére. Méreteiről is érdemes tudni: a külső akkumulátor méretei 113 x 72 x 30,5 milliméter, súlya pedig 315 gramm. Európai ára 49 euró, ami kerekítve körülbelül 18 500 forint.

Anker Power Bank