A Nothing újabb okostelefon bevezetésére készül, ami a Nothing Phone (2) csúcskészüléke alá pozicionálva lesz. Az új eszköz, a Nothing Phone (2a) nevet kapja, és alacsonyabb áron, valamint visszafogottabb specifikációkkal érkezik a Phone (2)-höz képest. A készülék nemrég jelent meg a TDRA tanúsítási weboldalon A142 modellszámmal. A napokban pedig a TÜV tanúsítási weboldalon is felbukkant (a MySmartPrice jóvoltából), ami néhány kulcsfontosságú részletet tárt fel róla.

Nothing Phone (2a)

A TÜV listázása alapján a készülék 45W-os gyorstöltést támogat. Ezen kívül a lista nem sokat árul el a telefonról. Azonban a több tanúsítás megjelenése bizonyítékul szolgálhat a készülék hamarosan esedékes bevezetésére. Még a Nothing alapítója és vezérigazgatója, Carl Pei is utalt már az új okostelefon, a Nothing Phone (2a) bevezetésére.

Nothing Phone (2a)
Nothing Phone (2a)

Az eddigi szivárgások szerint a Nothing Phone (2a) egy 6,7 hüvelykes AMOLED kijelzővel érkezik, 120Hz-es frissítési rátával. A készülékben egy MediaTek Dimensity 7200 lapka lesz. Két változatban lesz elérhető: az egyik 8 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel, a másik 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel.

A Nothing Phone (2a) egy 50 MP-es Samsung ISOCELL S5KGN9 elsődleges kamerával érkezik, valamint egy 50 MP-es ISOCELL JN1 ultraszéles látószögű kamerával. Önarcképekhez és videóhívásokhoz egy 16 MP-es kamera áll rendelkezésre. Szoftveres oldalon az Android 14-alapú Nothing OS 2.5 fut rajta alapból. Energiáját egy 4,290 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja.

A Nothing Phone (2a) fekete és fehér színekben lesz kapható, hasonlóan a csúcsmodellhez. Arra számítunk, hogy a Nothing hamarosan kezdi majd hirdetni az új okostelefont. A sok tanúsítvány megjelenése alapján csak idő kérdése, amíg a telefon hivatalos bejelentést kap.