Az elmúlt hét elején jelentős információmennyiség szivárgott ki a Nothing Phone (2)-ről, ami már MKBHD YouTube-videójából is ismert volt. Most azonban Evan Blass, a híres tech-tippelő, további részletes képeket tett közzé a hivatalos bemutató előtt. Nézzük meg a frissített Glyph világítási felülettel ellátott okostelefont két klasszikus színben: feketében és fehérben, a hátlap pedig enyhén átlátszó.

Nothing Phone (2)

A Nothing Phone (2) itt van előttünk, két klasszikus színváltozatban: fekete és fehér, enyhén átlátszó hátlappal. Az újonnan frissített Glyph világítási felületet, a ház kerekített éleit és a képernyő közepére helyezett szelfikamerát is megcsodálhatjuk. A készülék oldalán találhatók a hangerőszabályzó gombok és a hálózati/kijelző zároló gomb, a keret pedig fém és lapos.

Nothing Phone (2)

A Nothing Phone (2) legújabb lapkáját a Snapdragon 8+ Gen1 biztosítja, és 4700 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik. A hátoldalán egy dupla kamera található. A Glyph fények kapcsán fontos megjegyezni, hogy ezúttal hat elválasztás és 33 LED világítási zóna található rajta, szemben az első modell 12 világítási zónájával. A hivatalos bemutatóra július 11-én kerül sor.

Az első Nothing telefon Európában 469 eurós (~173 540 Ft) áron debütált, így a Nothing Phone (2)-t várhatóan 599 euró (~221 570 Ft) körüli áron dobják majd piacra. Ez az ár természetesen csak becslés, a hivatalos árat a bemutató alkalmával fogjuk megtudni.