A Motorola Edge 40 Neo bemutatásának dátuma végre napvilágot látott. Egy hivatalos előzetes formájában, amelyet a Motorola Románia tett közzé, most már biztosan tudjuk, hogy a telefon szeptember 14-én debütál.

Motorola Edge 40 Neo

Az előzetesben a #makeasplash címkével és a “Merülj el a színek világában” szlogennel találkozhatunk. Ezek arra utalnak, hogy a készülék szeptember 14-én kerül bemutatásra, és hogy az eszköz színei a Pantone-val való együttműködésnek köszönhetően különlegesek lesznek. Sőt, egy tengerkék színt is láthatunk az előzetes hátterében.

Motorola Edge 40 Neo
Motorola Edge 40 Neo

A Motorola Edge 40 Neo specifikációja már most meggyőzőnek tűnik. A készülékben egy MediaTek Dimensity 1050 lapka dolgozik, mellette 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely segíti a gyors és zökkenőmentes működést. A kijelzője 6,55 hüvelykes és 144 Hz-es frissítési rátával rendelkezik, amely P-OLED technológián alapul. A fotózásra is nagy figyelmet fordítottak: 50 megapixeles fő kamera, 13 megapixeles ultra-széles látószögű kamera és 32 megapixeles előlapi kamera alkotja a kamera rendszert.

Az újdonságok között kiemelkedik, hogy a telefon IP68-as tanúsítvánnyal is rendelkezik, amit az előzetes is jelez. A választható színek között lesz a tengerkék (Soothing Sea) és a fekete (Caneel Bay), emellett választható üveg vagy öko-bőr hátlappal. Az akkumulátora pedig 5000 mAh kapacitású, és támogatja a 68W-os gyorstöltést.

Az árak egyelőre nem ismertek, de amint van friss információ, tájékoztatunk róla.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!