A múlt héten Barcelonában a Huawei egy különleges eseménnyel rukkolt elő, amelyen nem csak a Watch GT 4 41mm és a Watch GT 4 46mm okosórákat mutatta be, hanem a palettájukat a Huawei Watch Ultimate Gold Edition okosórával is kibővítették. Ez az eddigi legdrágább okosóra a vállalat kínálatában, és biztosan nem véletlenül.

Huawei Watch Ultimate Gold Edition
Az Ultimate Gold Edition, a Huawei legdrágább okosórája, aranyelemekkel emeli magasabbra a lécet

A névből is kiderül, hogy valami különlegességre számíthatunk. Ez az okosóra aranyelemekkel díszített tokot kapott, amelyek nemcsak a számlapján, hanem a gombokon és a titán karkötőjén is megtalálhatók. A Huawei egyelőre nem árult el részleteket arról, hogy milyen típusú aranyat használtak az óra elkészítésében.

Huawei Watch Ultimate Gold Edition
Huawei Watch Ultimate Gold Edition

Az Ultimate Gold Edition okosóra európai ára 2999 euró (kb. 1 200 000 Ft), és várhatóan októberben kerül majd a boltokba. Hardveres tulajdonságokat tekintve ez az óra az alap Watch Ultimate modellel megegyező, tehát ha ezen a téren keresel információkat, azt a korábbi cikkjeinkből tudhatod meg.

Az óra megjelenésével a Huawei új mércét állít fel a prémium kategóriás okosórák számára. Ha te is olyan valaki vagy, aki nem elégszik meg az átlagos megoldásokkal és valódi luxust keres, akkor az Ultimate Gold Edition lehet a tökéletes választás számodra.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!