A 2024-es Mobile World Congress (MWC) Barcelonában kerül megrendezésre február 26. és 29. között, ahol több mint 300 kínai vállalat vesz részt. Az idei téma a “Jövő Első” lesz, amely hat fő területre összpontosít: az 5G és a következő generációs mobilkommunikáció, a mindent összekötő internet, az MI humanizálása, az 4.0 ipari digitális mérnöki munka és gyártás, a hagyományok aláásása innovatív technológiával, valamint a digitális DNS.

A legfrissebb információk szerint a kínai technológiai óriások, a Huawei és a ZTE, amelyek a két fő kommunikációs szolgáltató közé tartoznak, az 5G-A kereskedelmi forgatókönyvekre fognak koncentrálni.

A Huawei bemutatja az 5G-A termékcsaládját a 2024-es MWC-n; A jövő technológiája a középpontban

A Huawei hivatalosan is bejelentette, hogy az MWC 2024 kiállítás alatt megrendezésre kerülő Huawei termék- és megoldásbemutató konferencián teljes körű 5G-A termékeket és megoldásokat fog bemutatni. Ez a lépés jelentős előrelépést jelent a 5G technológia terén, amely nem csak a kapcsolódási sebességet és megbízhatóságot növeli, hanem új lehetőségeket is nyit az ipar 4.0, az AI integráció és az innovatív technológiák felhasználásában.

A Huawei kezdeményezése kiemelkedő példája annak, hogyan formálják és alakítják át a nagy tech vállalatok a jövő digitális táját. Az 5G-A termékek bevezetése olyan új kereskedelmi forgatókönyveket hoz létre, amelyek felgyorsítják az ipari digitalizációt és lehetővé teszik a társadalmak számára, hogy teljesebb mértékben kihasználják a digitális forradalom előnyeit.