Ma a Honor bemutatta a legfrissebb okosóráját, a Watch 4 Pro-t. Ez az új modell a Huawei óráinak komoly versenytársa lehet, hiszen egy könnyű, de hatékony Lite OS rendszerrel működik. A készüléken nincs Wi-Fi funkció, de egy másik nagyszerű tulajdonsága, hogy az akkumulátor élettartama kiemelkedő: akár két hétig is bírja egy töltéssel.

Honor Watch 4 Pro

A Honor Watch 4 Pro külsőre is lenyűgöző. A prémium kivitelezésű modellen egy rézszínű fémház található, melyet zöld bőrszíjjal egészítenek ki. Azok számára is kínálnak változatot, akik inkább az ezüst házat és a fekete szilikon vagy barna bőrszíjat részesítik előnyben.

Honor Watch 4 Pro

Az óra praktikus forgatható koronagombbal és egy másik oldalsó gombbal is rendelkezik. A 46mm átmérőjű számlap alatt egy 1,5 hüvelykes AMOLED kijelző kapott helyet, mely LTPO technológiával készült. Az eSIM-kapcsolatnak köszönhetően pedig akár telefon nélkül is telefonálhatunk.

Honor Watch 4 Pro

Nem hiányoznak a további funkciók sem: NFC, audió streamelés és számos egészségügyi szenzor, mint a lépésszámláló, pulzusmérő, alvás- és stresszfigyelő és még sok más. GPS is található benne, az akkumulátor pedig akár 14 napot is kibír, de ha az eSIM-et is használjuk, akkor 10 nap a garantált. A Watch 4 Pro ára 219 dollár, ami kb. 75 000 Ft.

Honor Watch 4 Pro