Nemrégiben derült ki, hogy az iPhone 15 Pro kamerája épp olyan jó, mint a Pro Max változaté, legalábbis a DxOMark tesztje alapján. Most pedig megnéztük, hogyan teljesít az Pro Max a selfie-kben. Ha ezt a francia oldalt vesszük alapul, akkor nagyszerűen.

iPhone 15 Pro Max

A DxOMark pontszámai szerint az iPhone 15 Pro Max önarckép kamerája 149 pontot kapott, ami 4 ponttal több, mint az előző modell, az iPhone 14 Pro Max. A 12 MP-es kamera és a 3D szenzor is dicséretet kapott a fényképek élessége, a fókusz és a háttér elmosása terén. Azonban a zaj és a vaku miatt néhány pontot elvesztett. Emellett az iPhone 15 Pro Max ugyanazzal a 12 MP-es frontkamerával rendelkezik, mint az iPhone 14 Pro Max, de különféle technológiai fejlesztésekkel.

iPhone 15 Pro Max

Ezt a jobb teljesítményt az új Apple A17 Pro lapkának és a fejlett képfeldolgozásnak köszönhetjük. Az iPhone 15 Pro Max kamerája a nappali fényben készített fotók részleteiben és a széles dinamikai tartományában is kiemelkedik. Emellett nagyon hatékonyan stabilizálja a videókat, még mozgás közben is.

iPhone 15 Pro Max

Persze nem minden tökéletes: a kamerában néha látható némi zaj, és alkalmanként a színek és az élesség nem konzisztens. További részleteket a DxOMark tesztjében olvashattok.