Indítsuk a hetet a Xiaomi 14 legújabb híreivel, amely már a premier dátumát is megosztja velünk. A prémium kategóriás telefon október 26-án mutatkozik be először, de ez csak Kínára vonatkozik. A globális rajongóknak még az első negyedévig türelmesnek kell lenniük, amíg hozzáférhetnek ezekhez az izgalmas újdonságokhoz. A sorozat a Xiaomi 14-ből és a Xiaomi 14 Pro-ból áll, és nem lenne meglepő, ha 2024 nyarán egy Xiaomi 14 Ultra verziót is találkozhatnánk vele.

A Xiaomi 14 Pro október 26-án kerül hivatalosan bemutatásra, változó rekesznyílású kamerával és HyperOS rendszerrel

A ma bemutatott képen a Xiaomi 14 egyedi kialakítása sejthető, lapos kivágásokkal és egy impozáns kamera modullal. Mindkét modell az új HyperOS alapján fog működni, és változó rekesznyílású kamerát kapnak, amit a Leicával együttműködésben alkottak meg.

Ezen telefonok szívét a Snapdragon 8 Gen3 lapka alkotja, és a kínált beállítások között akár 16 GB RAM és 1 TB flash tárhely is megtalálható, különösképpen a Pro változatnál. Míg a Xiaomi 14 90W-os gyorstöltést kínál, addig a Xiaomi 14 Pro ennél is magasabb, 120W-os töltési sebességgel büszkélkedhet. A kezdetben elérhető színválaszték fekete, fehér és zöld lesz, de egy rózsaszín verziót is terveznek.

Az árazással kapcsolatos hírekkel rövidesen jelentkezünk.