A világ egyik vezető telefonmárkája, a Honor, a berlini IFA 2023 rendezvényen fogja bemutatni legfrissebb innovációját, a Honor Magic V2-t. A telefon, amit a világ legvékonyabb és legkönnyebb összecsukható telefonjaként hirdetnek meg, előrevetíti, hogy fontos újdonsággal gazdagíthatja az okostelefon-piacot.

Honor Magic V2 IFA 2023

A Honor Magic V2 hatalmas belső, 7.92 hüvelykes és egy külső, 6.43 hüvelykes kijelzővel érkezik. Az MI-alapú Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapka alkalmazásával a készülék remek teljesítményt ígér, és gondoskodik a felhasználói élmény zökkenőmentességéről.

Az IFA 2023-as esemény központi témája a “Tech, divat és fenntarthatóság”, a “Unfold Tomorrow” (Bontsd ki a holnapot) mottó jegyében. A Honor ezen kívül még egy összecsukható modellt is bemutathat, amely stílusában a Galaxy Z Flip 5-re emlékeztet, ahol a Honor még nem próbált szerencsét.

Honor Magic V2

A Honor Magic V2 mindössze 231 grammot nyom a mérlegen, és csupán 9.9 mm vastag, ami jelentősen alulmúlja a Google Pixel Fold 12.1 mm-es és a Galaxy Z Fold5 13.4 mm-es vastagságát. OLED paneljei – a 6.43 hüvelykes külső és a 7.92 hüvelykes belső kijelző – 120 Hz-es frissítési sebességet kínálnak. A rendelkezésre álló RAM 16 GB, míg a tárhely akár 256 GB, 512 GB, vagy 1 TB is lehet.

Honor Magic V2
Honor Magic V2

Az összecsukható kijelzőbe és a külső kijelzőbe egyaránt integrált, 16 MP-es selfikamera került, mindegyik a kijelzőbe vágott nyílásban található. Az 5000 mAh kapacitású akkumulátor pedig jóval nagyobb, mint amit például a Samsung telefonjai kínálnak. Így a Honor Magic V2 valóban a jövő okostelefonjának ígérkezik, és a Berlinben megrendezésre kerülő IFA 2023 kiállításon biztosan nagy érdeklődést fog kiváltani.