A 2023-as augusztus közepének izgalmát nem a nyári hőség, hanem a mobiltelefonok piacán várható nagy bejelentések fűtik fel. Különösen nagy érdeklődés övezi a OnePlus Ace 2 Pro bemutatóját. A készülék a híresztelések alapján már napok óta a figyelem középpontjában áll, de most végre hivatalosan is bejelentették, hogy a premierje augusztus 16-án lesz, először Kínában.

OnePlus Ace 2 Pro

A OnePlus Ace 2 Pro újra megerősíti a Snapdragon 8 Gen2 lapka jelenlétét a “motorháztető” alatt, valamint a hihetetlenül nagy, 24 GB RAM-mal rendelkező konfigurációját. A frissített hűtőrendszer mellett az új készülék 120Hz-es OLED 1.5K kijelzővel, valamint ultra-gyors, akár 150W-os töltési képességgel rendelkező akkumulátorral büszkélkedhet.

OnePlus Ace 2 Pro

A OnePlus Ace 2 Pro továbbá akár 1 TB-nyi UFS 4.0 tárhely, LPDDR5X RAM memória és 50 megapixeles Sony IMX890 főkamera (1/1.56″, f/1.88) is helyet kap. Dizájn tekintetében a OnePlus 11-hez hasonló lesz, a bal felső sarokba “bebugyolált” kamera modullal. Globálisan elképzelhető, hogy más néven kerül majd bemutatásra a készülék.