A Huawei nagy nehezen, az Egyesült Államok korlátozásainak okozta problémák után, a tervezett menetrendjüknél később tudta piacra dobni a Mate 50 sorozatot. Azonban úgy tűnik, a gyártónak sikerült legyőznie ezeket a nehézségeket, így idén ősszel “időben” bemutathatja a Mate 60 sorozatot. Már több szivárgás is érkezett a sorozat modelleiről, ma pedig a kérdéses telefon tokjának képeit láthatjuk, amelyek megerősíthetik a telefon dizájnját.

Huawei Mate 60 Tok

A fotók a Slashleaks webhelyről származnak, ahol találtunk rendereléseket a készülék hátuljáról is. A Mate 60 egy üvegből és fémből készült telefonnak tűnik, bár valószínű, hogy lesznek olyan változatok is, amelyeknek bőr hátlapja van. Fontos, hogy megerősítést nyert a nagy, kör alakú hátlapi kamera modul, ami hasonló a Xiaomi 13 Ultra és a Honor Magic 5 Pro modelleknél láthatóhoz.

Huawei Mate 60

A telefon kijelzőjének mérete várhatóan 6,7 hüvelyk lesz, és a képernyőn található kettős szelfikamera számára kapszula alakú kivágást tartalmaz. Az őszi, szeptember-októberi bemutatást várjuk a Huawei Mate 60-ra, XMAGE technológiával, változó nyílású rekeszzel, többféle lépésben, 100W-os töltéssel és periszkópos telefotó kamerával.

Huawei Mate 60 Pro

A lapka várhatóan a Snapdragon 8 Gen 2 4G lesz, hacsak a Huawei nem talál alternatív megoldást. Mivel Mate telefonról van szó, számítunk a kiváló minőségű gyenge fényben való fényképezésre és néhány produktivitást növelő funkcióra is.