A BOOX nemrégiben bemutatta a Note Air sorozat legújabb darabját, a Note Air3 C-t. Ez a tablet számos különlegességgel rendelkezik, melyek között a színes E Ink kijelző is megtalálható.

A BOOX bemutatja a 10,3 hüvelykes Kaleido 3 színes kijelzőjét a Note Air3 C modellel

A Note Air3 C kijelzője 10,3 hüvelyk, amely a Kaleido 3 üvegképernyő technológiát használja. A kijelző két részből áll: egy 150 PPI-s színes és egy 300 PPI-s fekete-fehér kijelzőből. A színes rész 4096 különböző színt képes megjeleníteni.

Note Air 3C

Az eszköz designja is figyelemre méltó. A burkolatán narancssárga színű vonal húzódik, és a CNC-technológiát és a nano-fröccsöntési technikát használták a gyártás során.

A tablet kiemelkedik az úgynevezett BOOX Super Refresh technológiával is. Ez a technológia a frissítési sebesség és a képminőség javítására összpontosít. A BSR lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyszerre több fájlt nyisson meg, és gyorsan böngésszen az interneten.

Az olvasási élményt a 4096 szín megjelenítése növeli, valamint a fekete-fehér tartalmak esetében a 10,3 hüvelykes kijelző 24%-kal nagyobb felbontást kínál a korábbi modellekhez képest. A jegyzetelési élmény is továbbfejlődött, különösen a kézírásos érzetet kínáló felület és a 4096-os nyomásérzékenységű mágneses ceruza révén.

Az eszköz Android 12 rendszert használ, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármely harmadik féltől származó alkalmazást telepítsen. A Note Air3 C számos csatlakoztathatósági lehetőséget kínál, többek között a BOOXDrop alkalmazás, a send2boox weboldal és a Chrome bővítmény révén.

A BOOX Note Air3 C az USA-ban $499.99-os áron érhető el.