A Xiaomi fokozza az izgalmat a nagy október 26-i esemény előtt, ahol bemutatják a Xiaomi 14-et és a HyperOS-t. De nem csak ezeket a termékeket várjuk: egy új okosóra is debütál, amely integrált vérnyomásmérővel érkezik.

Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder

Az új modell a Huawei Watch D órával kíván versenyezni, amely elhozta a tömegek számára a vérnyomás-monitorozás lehetőségét. A termék dokumentációban “Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder” néven szerepel, és egy előzetes plakáton is megjelent, amely egy kör alakú számlapot, kevésbé masszív dizájnt mutat, mint a Huawei modell és két oldalsó fizikai gombot.

Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder

A Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder szíja masszívnak tűnik, és lehet, hogy tartalmaz egyfajta “mandzsettát”, mint a Watch D-nél, amely felfújható és így jobban mérheti a vérnyomást. Pulszusmérő, SpO2, alvásfigyelés, lépésszámláló és stresszszint-monitorozás is lesz rajta. A vérnyomás mérésnél színes kódokkal is értesít titeket, amelyek lehetséges kockázatokra és betegségekre utalnak.

Az óra már megkapta a China Class II Medical Device tanúsítványt. Azt is megtudtuk, hogy a Xiaomi Wrist ECG Blood Pressure Recorder csomagjában az óra, a szíj, az “airbag” és a töltőalap található.