A Huawei Watch 4 Pro sorozata, amely 2023 májusában debütált, hamarosan egy különleges kiadással bővül, amely az űrkutatás jegyében készült. Ez a speciális változat, a Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition, már felbukkant néhány hands-on fotón a kínai közösségi hálón, a Weibón. A titániumból készült fekete ház és a pirosas akcentusokkal ellátott fémszíj csak fokozza a különleges kiadás érzetét. A TC4 titánium, amelyet a Watch 4 Pro-ban használnak, már az űriparban is alkalmaznak, így nem meglepő, hogy a Huawei ezt a kiváló anyagot választotta.

A Huawei az űrbe repít: Watch 4 Pro Space Exploration Edition érkezik
A Huawei az űrbe repít: Watch 4 Pro Space Exploration Edition érkezik

A várakozások szerint az új modell a HarmonyOS 4.0 rendszerrel érkezik, amely számos újítást tartalmaz a cég okosóráinak funkcióiban. Ezek közé tartozik a fejlett aritmia-észlelési képesség, új számlapok, intervallum edzés mód és rendszer-optimalizálások. A korábbi tesztelések során különösen megdicsértük a Watch 4 Pro elegáns kialakítását, prémium anyaghasználatát és az eSIM támogatást, nem beszélve a lenyűgöző, akár 14 napos üzemidőről. A Discovery Series és Efficiency Series számlapok is nagy elismerést kaptak.

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration

Az egészségügyi funkciók terén sem marad el; EKG, SpO2 értékek, alvásfigyelés, artériás merevség és légzésellenőrzés funkciókat is kínál, valamint egy klasszikus órákat idéző kronográfot is tartalmaz. A Huawei Watch 4 Pro Space Exploration Edition tehát nem csak külső megjelenésében, hanem technológiai és egészségügyi funkcióiban is különlegesnek ígérkezik, amely tovább erősíti a márka innovatív szellemét a viselhető technológiák terén.

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration