Az innováció és a minőség elkötelezett híveként, a Sony bemutatta az új hangprojektorját, az HT-S2000-es modellt, ami egy lélegzetelállító 3.1 csatornás körhangzás élményt kínál. A készülék kompatibilis a Dolby Atmos (R) és DTS:X technológiákkal, melyek lenyűgöző 3D-s hangzást biztosítanak még a sztereó tartalmak esetén is, a Vertical Surround Engine és az S-Force PRO Front Surround funkciónak köszönhetően.

Sony HT-S2000 soundbar

A Sony HT-S2000-es lapka központi hangszórója kristálytiszta hangzást biztosít a párbeszédekhez, míg a beépített dupla mélynyomó mély és telített basszust kínál. Fontos megjegyezni, hogy ez az első soundbar, amely kompatibilis a Sony új Home Entertainment Connect alkalmazásával. Az alkalmazás segítségével a felhasználók maguk is kísérletezhetnek a háromdimenziós körhangzással, akkor is, ha a tartalmat eredetileg nem ebben a formátumban játszották le.

Újdonság a Sony-tól: A HT-S2000 hangprojektor Dolby Atmos kompatibilitással, háromdimenziós hangzást ígér

A Sony HT-S2000 hangprojektor finoman kiemeli a zene minden részletét. A különféle hangok – ének, hanghatások, hangszeres zenék – külön is kiemelkednek, ezzel gazdagítva a hallgatói élményt. Ez a minőségi hangélmény a filmek és videójátékok során is érvényesül.