A Pixel 8 és 8 Pro őszi bemutatója előtt három Pixel Watch 2 modell érkezett az FCC-hez minősítés céljából, hasonlóan az előző évhez. Az FCC-nél jelenlegi információink szerint a G4TSL modell a Bluetooth és Wi-Fi verziója a készüléknek. A Google egy jelentés alapján négy különböző szíjanyagot tesztelt: aktív műanyagot, fémes hálóst, láncos fémet és fémes karcsú szíjat.

A Szíj 3 valószínűleg a ma rendelkezésre álló egyetlen Láncos Fém Szíj, míg a korábban bejelentett, de sosem piacra került Fémes Hálós szíj egy frissített változatban térhet vissza a Pixel Watch 2-nél. Az újdonság a “fémes karcsú szíj”, ami könnyebb lehet a ma kapható Láncos Fém Szíjnál, de masszívabb egy Milanese szíjnál.

A GC3G8 az LTE 5. és 7. sávot támogatja
A GC3G8 az LTE 5. és 7. sávot támogatja

A GD2WG az LTE 2, 4, 5, 12, 13, 17, 25, 26, 66 és 71 sávokat támogatja. Ez az amerikai sejtes modellnek felel meg és összhangban áll az első generáció által támogatott rádiókkal. (5G jelenleg még nem szükséges, sőt még nem is megvalósítható az okosórákon)

Az UWB, amelyről korábbi specifikációs kiszivárogtatásokban is említést tettek, ma nem található a szabályozási jelentésben.