A Google Pixel 8 Pro-ról szóló reklámfilm szivárgott ki. A film az “Audio Magic Eraser” nevű új funkciót népszerűsíti, amely pontosan azt csinálja, aminek hangzik. A videóban egy eddig nem látott kék változatban tűnik fel a telefon.

Nem csak a színe új: A Pixel 8 Pro hangtisztító funkciója forradalmi

Az elmúlt hónapokban sokszor találkozhattunk kiszivárgott információkkal a Google következő Pixel telefoncsaládjáról, melyet Google Pixel 8 néven ismerünk. Most egy új kiszivárgott videót láthatunk, amely valószínűleg egy televíziós reklám lesz.

A videón deszkásokat láthatunk, akik a Google Pixel 8 Pro egy új funkcióját, az “Audio Magic Eraser”-t használják. Ahogyan az várható volt, ez a funkció az MI (Mesterséges Intelligencia) segítségével távolítja el a nem kívánt hangokat a videóklipekből.

A klip végén megpillanthatjuk a Pixel 8 Pro-t. A telefon egy friss, nekünk új kék színben jelenik meg, ami nagyon jól néz ki.

Érdekesség, hogy a hirdetés szövegében többször is a “Google Pixel 8”-at említik, viszont csak a Pixel 8 Pro-t láthatjuk. Ez erősen arra utal, hogy az alap Pixel 8 is támogatni fogja az Audio Magic Eraser funkciót.

Fontos megjegyezni, hogy a videó szokatlan, furcsa színei valószínűleg annak érdekében vannak, hogy megakadályozzák a kiszivárgást vagy valamilyen más módon jelezzék, hogy a klip még nem áll készen a terjesztésre. A valódi reklám valószínűleg nem így fog kinézni.

Azt várjuk, hogy a Google Pixel 8 Pro és annak alap változata október elején debütáljon.