Evan Blass, a neves tech szivárogtató, ismét nagyot robbantott: a Samsung három még be nem jelentett eszközének képeit szellőztette meg hírlevelén keresztül (evleaks.substack.com). A Galaxy Buds3 fülhallgatók, a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra hivatalos renderelt képei most először kerültek nyilvánosságra.

Samsung Galaxy Buds3 és Buds3 Pro

A Galaxy Buds 3 fülhallgatók dizájnja jelentős változásokon ment keresztül. Az eddigi bimbós forma helyett az új modellek inkább az Apple AirPods-hoz hasonló, tijezett kialakítással érkeznek.

A képek alapján a fülhallgatók ezüstös, fémes színben pompáznak, és letisztultabb, szögletesebb vonalakkal rendelkeznek. Bár a technikai specifikációkról még nem érkezett hivatalos információ, a kiszivárgott képek máris nagy izgalmat keltenek a rajongók körében.

Az új dizájn a használhatóság és az ergonómia terén is előrelépést jelenthet.

Samsung Galaxy Watch7: Fejlettebb hardver és több opció

A Galaxy Watch7 több színben és méretben lesz elérhető, beleértve a 40 mm-es és 4G-s verziókat is. A belsejében az új, 3 nm-es Exynos processzor kap helyet, ami 20%-kal nagyobb teljesítményt és hatékonyságot kínál az előző generációhoz képest.

A tárolókapacitás 32 GB lesz, míg a töltéshez 15 W-os vezeték nélküli technológia áll rendelkezésre. A várható ár 299 és 310 dollár között mozog (kb. 113 000 – 117 000 Ft).

Samsung Galaxy Watch Ultra: Az új prémium kategóriás modell

A Samsung első „Ultra” okosórája, a Galaxy Watch Ultra, egy 47 mm-es, titánszürke színű modell lesz. Az Exynos penta-core processzorral és 590 mAh-s akkumulátorral felszerelt óra kiemelkedő teljesítményt ígér.

A 3 nm-es technológiával készült processzor és a 3000 nites fényerővel rendelkező kijelző mellett az óra IP68 és 10 ATM+ vízállósági tanúsítvánnyal is rendelkezik majd. Az ára 699 és 710 dollár között lesz (kb. 258 000 – 263 000 Ft). Az Ultra modell különlegessége a Quick Button, amely gyors hozzáférést biztosít a különböző funkciókhoz, valamint a szafír üveggel védett kijelző.

Ezek az új eszközök valószínűleg a Samsung közelgő Unpacked eseményén kerülnek bemutatásra, ami várhatóan nagy érdeklődést kelt majd a technológiai piacon.