A nyár vége mindig hoz izgalmas újdonságokat, és a Xiaomi sem marad el ezen a téren. Az egyik legnagyobb várakozással övezett újításuk a hajtogatható Xiaomi Mix Fold 3 okostelefon, amelyről nemrég értesültünk, hogy várhatóan még augusztus végén piacra kerül. Folyamatosan jönnek az új információk erről a készülékről, és ma újabb renderképeket és a kiskereskedelmi doboz fotóit is megkaptuk.

Xiaomi Mix Fold 3

Először is megfigyelhetjük a behajtott telefon képét. Az ismerős látvány és a dizájn sokat idéz az előző modellből, nincsenek nagy meglepetések ezen a területen. A szembetűnő jegyek közé tartoznak az oldalt enyhén ívelt élek, a selfie kamera pötty alakú kivágása, valamint a hangerő és a bekapcsolás/zárolás fizikai gombjai az oldalán.

Xiaomi Mix Fold 3

Egy különleges részlet, hogy a hajtogatható telefon ki fogja használni a Xiaomi Smart Factory gyártási rendszereinek újításait, amelyek kifejezetten a hajtogatható telefon fejlesztése érdekében jöttek létre. Az egyik kșpben láthatjuk az új telefon dobozát is, amely a Xiaomi-ra jellemző klasszikus, fekete színű, a telefon nevét és a LEICA logót tartalmazza.

Xiaomi Mix Fold 3

Amennyire megtudtuk, a Mix Fold 3 négyféle fotószenzorral fog rendelkezni: széles, ultra-széles látószögű és két telefotós szenzorral. Kicsi az esélye, hogy hivatalos úton Európában is forgalomba kerül, de soha nem lehet tudni.