A Nothing, egy viszonylag új szereplő a tech piacon, ami még csak tavaly dobta piacra első okostelefonját, úgy tűnik, hatékonyan mozog a szoftverfrissítések terén. Legújabb hírek szerint a Nothing Phone (1) már megkapta az Android 14 Béta 3 frissítését. Ez azt jelenti, hogy a stabil frissítés gyorsan érkezhet, rögtön miután a Google hivatalosan bejelenti az új szoftververziót.

A Nothing a közösségi médián keresztül közölte a hírt. Az új frissítés több előre telepített alkalmazást tartalmaz, például a Nothing Launcher-t, a Weather (Időjárás), a Recorder-t és az új Nothing widgeteket.

Azonban van néhány hiba a szoftver kiadásában, amelyeket a cégnek még meg kell oldania:

  • Nem lehet ujjlenyomatokat regisztrálni a feloldáshoz;
  • A arc feloldás hiányzik;
  • A Glyph interfész funkciói nem érhetők el;
  • A töltés más eszközök számára nem működik;
  • Hiányzik a portré és a lassított mód a kamera alkalmazásban;
  • A megosztás okos TV-kre nem érhető el.

Fontos megjegyezni, hogy ez a Béta frissítés nem a hétköznapi Nothing felhasználók számára készült. Ezt a frissítést azoknak a fejlesztőknek és tesztelőknek szánják, akik aktívan támogatják a céget a hibák felderítésében, lehetővé téve ezzel a szoftvercsapat számára, hogy ezeket a problémákat még a végleges verzió megjelenése előtt kijavítsák.

Annak ellenére, hogy vannak komoly hibák, a cég erőfeszítéseket tesz a szoftverfrissítések mielőbbi kiadása érdekében. Nemrégiben debütált a Nothing Phone (2), ami az Android 13-at és a Nothing OS 2.0 új szoftverinterfészét használja. Ugyanez a grafikus interfész várhatóan ebben a hónapban érkezik meg a cég portfóliójának első termékére is, a Phone (1)-re.

Ha minden a cég tervei szerint halad, az Android 14 stabil frissítése a Nothing Phone (2) és Phone (1) eszközökön is elérhető lesz az év végéig. Itt kérheted be magad az új szoftver teszteléséhez.