Az 2023-as nyár a történelembe fog vonulni, mint az időszak, amikor a piacon debütáltak az első 24 GB RAM-mal rendelkező okostelefonok, ami esetleg több, mint amennyi a jelenlegi számítógépedben található. Az első modell a Nubia Red Magic 8S Pro+ volt, és egy másik készülék, amelyet hamarosan várunk, az a OnePlus Ace 2 Pro. Ez utóbbi nemrégiben megjelent az AnTuTu-ban, és ma több részletet is megtudhatunk erről az eszközről.

A OnePlus Ace 2 Pro támogatni fogja a 150W-os szupergyors töltést; Visszatér a vezeték nélküli töltés is
OnePlus Ace 2 Pro

Az új telefon egy látványtervét elemezzük kezdetben, amely első ránézésre nem különbözik nagyban a OnePlus 11 szériától és annak változataitól, a hátlapon található kör alakú kamerával. A kijelző ívelt és rendkívül keskeny szegélyekkel rendelkezik, a színopciók pedig kék és szürke, amelyeket a lent látható kínai promóciós előzetes is megerősít.

Ez a promóciós szórólap megerősíti, hogy a OnePlus Ace 2 Pro támogatni fogja a 150W-os szupergyors töltést és fejlett hűtőrendszert is kap. Akár 24 GB RAM és 1 TB flash tárhely áll rendelkezésre, és érdekes részlet, hogy augusztus 9-én a OnePlus be fogja mutatni a mágneses vezeték nélküli töltőjét.

Nagy esély van arra, hogy ez a kiegészítő kompatibilis lesz az Ace 2 Pro okostelefonnal, ezzel jelölve a vezeték nélküli töltési támogatás visszatérését a OnePlus portfóliójában.