A HUAWEI közelgő P70 sorozata, amely többek között a vanilla és a Pro változatot, valamint egy különleges „Art Edition” modellt foglal magában, hamarosan bemutatkozik. Most már hivatalos a HUAWEI P70 Art dizájnja is, melynek fényképező modulja valós képeken jelent meg először.

A fényképező modul különleges stílusa igazán nonkonformista dizájnt kapott, és úgy tűnik, hogy legalább három fényképező szenzort fog tartalmazni. A készülékhez LED villanó és XMAGE optika is tartozik, továbbá egy telefotó kamera is helyet kapott benne, amely 4x-es optikai zoom képességgel rendelkezik. A főkamera 1 hüvelykes lehet, feltehetőleg egy 50 MP-es szenzorral.

A P70 és P70 Pro modellek egy háromszög alakú kameramodullal érkeznek, míg az Art változat egy szabálytalan formájú modult kap. Az Art model várhatóan a sorozat legerősebb készüléke lesz, amely egy új generációs Kirin processzorral rendelkezik, és a GeekBench multi-core tesztjén 4589 pontot ért el.

A Digital Chat Station által közzétett kép szerint az új HUAWEI P70 sorozat kijelzői enyhén ívelt paneleket és ultra-szűk szegélyeket kapnak. A Pro változat esetében egy lehetséges dupla előlapi kamera setupról van szó, amely egy arcfelismerő szenzort és egy erős selfie kamerát is tartalmazhat.

További részletek egyelőre nem állnak rendelkezésre, de pletykák szerint a sorozat még ebben a hónapban debütálhat Kínában.