Az Amazfit cég frissen bemutatott okosórája, az Amazfit Pop 3S, először Indiában rukkolt elő, de a tervek szerint hamarosan Európában is kapható lesz. Az új modell legfőbb jellemzői a nagyméretű AMOLED kijelző, a 12 napos üzemidő, az Always-on Display (AOD) funkció, valamint a számos elérhető sportmód. Vegyük sorra a részleteket!

Megérkezett az Amazfit Pop 3S: 12 napos üzemidő és számos sportmód

Egy kissé szokatlan, szögletes formával rendelkezik az Amazfit Pop 3S. A háza cinkötvözetből készült, míg az óra jobb oldalán található gomb acélból. A kijelző egy 2.5D ívű, 1.96 hüvelykes panel, melynek felbontása 410 x 502 pixel. A készülék 24/7 pulzusmérő szenzorral, valamint véroxigénszint-, stressz- és alvásmérő szenzorral van felszerelve.

Amazfit Pop 3S

Az okosóra IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja a por- és vízállóságot. A Bluetooth LE 5.2 technológia segítségével okostelefonokhoz is könnyedén csatlakoztatható. Hangszóróval és mikrofonnal is ellátott, így lehetőség nyílik hívások fogadására is. Emellett 100 különböző sportmód közül választhatunk. GPS és NFC funkció azonban nincsen. Az Amazfit Pop 3S akkumulátora akár 12 napig is képes működésben tartani az eszközt.

Indiában a szilikonpántos változat kb. 14 700 Ft-ba, míg az acélpántos modell kb. 16 500 Ft-ba kerül (ezek az árak kerekített értékek a konverzió után).