Holnap, július 10-én, a Samsung megtartja az Unpacked eseményt, ahol a Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6 és az új Galaxy Watch modellek mellett bemutatják a Samsung Galaxy Buds 3 és Galaxy Buds 3 Pro fülhallgatókat is. Már a hivatalos bemutató előtt kiszivárgott néhány részlet, beleértve az árakat és egy unboxing videót is.

A Dubai-ból érkezett forrás fehér és szürke színben is kicsomagolta a Galaxy Buds 3 fülhallgatókat. Az új dizájn markánsabb, a fülesek szára szögletesebb lett, és most hibrid zajszűrő technológiával rendelkeznek. Nincs gumiharangjuk, ami egyedi megjelenést kölcsönöz nekik, és a szárukon LED világítás található, amit a játékosoknak szánt fülhallgatók ihlettek.

A Galaxy Buds 3 ára 149 dollár (kb. 55 000 Ft), míg a Galaxy Buds 3 Pro ára 229 dollár (kb. 85 000 Ft) lesz. Ezek az árak megegyeznek a 2022-es elődmodellek áraival. Magyarországon azonban várhatóan kicsit drágábbak lesznek a helyi adók és járulékos költségek miatt. Emellett az is felmerült, hogy a Buds 3 füleseket ajándékként kínálhatják azoknak, akik előrendelik a Galaxy Z Fold 6 vagy Z Flip 6 készülékeket.

A Galaxy Buds 3 Pro egy új médiavezérlési funkcióval is rendelkezik, amely csippentéses mozdulattal működik. Még nem tisztázott, hogy milyen további zajszűrő, átlátszósági és akkumulátor élettartam funkciókat kínálnak majd.