A realme idén tovább bővíti Note szériáját a Note 60 modellel, amely nemrég jelent meg a GeekBench 6 benchmark adatbázisában. A realme Note 60, amely az idei nyáron debütál, az előző modell, a Note 50 sikerére épít, és néhány érdekes fejlesztést hoz.

Technikai részletek

Az új realme Note 60 Android 14 operációs rendszert futtat, és egy nyolcmagos Unisoc Tiger T612 lapkával van felszerelve. Ez a lapka már ismerős lehet a Note 50-ből, de a Note 60 6 GB RAM-mal érkezik, szemben az előző modell 4 GB RAM-jával. A GeekBench 6 teszteredményei alapján a készülék 432 pontot ért el az egy magos, és 1341 pontot a többmagos teszten.

Realme Note 60: új belépőszintű telefon GeekBench 6 teszt eredményekkel

A Note 60 nem csak belsőleg frissül: a készülék megkapta a TUV Rheinland tanúsítványt is, amely megerősíti a 5000 mAh kapacitású akkumulátort. Ez a jelentős akkumulátor-kapacitás biztosítja, hogy a telefon egész napos használatra alkalmas legyen, különösen a belépőszintű kategóriában.

Elérhetőség és ár

A realme Note széria modelljei Magyarországon is elérhetőek lesznek. Jelenleg a realme Note 50 4 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel 42 390 Ft-ért kapható az Alza.hu-nál. Várhatóan a Note 60 is hasonló áron debütál majd, vagy enyhén magasabb áron a jobb specifikációk miatt.