A gamer telefonok piacának következő nagy dobása a Nubia REDMAGIC 9s sorozat lesz, amely magában foglalja a REDMAGIC 9s Pro és a REDMAGIC 9s Pro+ modelleket. Az utóbbi készülék nemrégiben tarolt az AnTuTu benchmark tesztjén, elképesztő 2.369.542 pontot szerezve, ezzel az első helyre ugorva.

REDMAGIC 9s Pro
REDMAGIC 9s Pro

Az új Nubia REDMAGIC 9s Pro képei is felkerültek az internetre. Bár a dizájn terén nem várhatók nagy különbségek a két modell között, a REDMAGIC 9s Pro+ és a REDMAGIC 9s Pro között valószínűleg az akkumulátor, a töltési sebesség és a RAM mennyisége lesz a különbség. A telefonok hivatalos bemutatójára 2024. július 3-án kerül sor, de a foglalások már ma megnyíltak.

Kiemelkedő dizájn és hűtési megoldások

A Nubia REDMAGIC 9s Pro négy színváltozatban lesz elérhető: Dark Night, Day Warrior, Deuterium Frost Transparent Dark Night és Deuterium Frost Transparent Silver Wing. Az eszköz szögletes, lapos élekkel és átlátszó hátsó résszel rendelkezik. A dizájn különösen a bázislap és a szellőzőnyílások területén áttetsző.

A telefon “Magic Cooling” ICE 13.5 hűtőrendszerrel érkezik, amely speciális géllel és vapor chamberrel van felszerelve, továbbá shark fin típusú ventilátorokkal. Ez a megoldás akár 19,6 Celsius-fokkal is képes csökkenteni a készülék hőmérsékletét, míg a CPU magok hőmérséklete akár 25 fokkal is csökkenhet.

Erőteljes belső hardverek

A készülék belsejében egy speciális, overclockolt Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor található, amely 3,4 GHz-es sebességen működik. Az GPU is overclockolt, 1 GHz-en fut, emellett LPDDR5X RAM és UFS 4.0 tárhely is megtalálható benne. Várhatóan mesterséges intelligenciát (MI) is tartalmaz majd, különféle szöveg generálási és összegzési funkciókkal.

Ez a telefon minden bizonnyal felkelti a gamer közösség figyelmét, hiszen a teljesítmény és a hűtési megoldások terén is kimagasló képességekkel rendelkezik.