Az Oppo nemrégiben dobta piacra az Oppo Reno 11F modellt a globális piacon, amely valószínűleg az utolsó kiegészítője a Reno 11 sorozatnak. Ezzel együtt a márka most már a Reno 12 sorozatra összpontosít, amelynek megjelenése idén júniusban várható. A múlt heti jelentés részleteket fedett fel a Reno 12 sorozat lapkájáról. Most pedig egy új szivárogtatás néhány kulcsfontosságú kamera specifikációt tár fel a Reno 12 sorozatról.

Oppo Reno 12 sorozat: egyedi Sony kamera a jobb fotókért; MediaTek erő a motorháztető alatt

A tippelő szerint a Reno 12 sorozat egy egyedi Sony kamera lencsével fog érkezni, ami jelentős javulást sugall a fotózási képességekben. Bár a kamera frissítésének pontos következményei egyelőre nem tisztázottak, van spekuláció a képminőség változásairól az előző modellekhez képest.

A Reno 12-ről szóló részletek között szerepel, hogy egy MediaTek MTK 24M lapka hajtja, 12GB RAM-mal és 256GB tárhellyel kiegészítve. Várhatóan rendelkezik egy 6.7 hüvelykes FHD 120Hz OLED kijelzővel és egy 4 oldalról ívelt üveg hátlappal. A kamera beállítása egy 50MP OIS + 8MP kettős hátsó kamera és egy 50MP-es szelfi kamera lehet, egy 5000mAh-s akkumulátorral 67W-os gyorstöltéssel kiegészítve.

A Reno 12 Pro esetében a szivárgások egy MediaTek Dimensity 9200 chipset használatát sugallják, ami eltér az előző Snapdragon spekulációktól. Megoszthatja a standard modell kijelzőjét és dizájnját, de egy fejlettebb 50MP-es (2x optikai zoom) + 8MP kettős hátsó kamera beállítást és egy 50MP-es autofókuszos szelfi kamerát tartalmazhat. A Pro modell is támogathat egy 5000mAh-s akkumulátort 67W-os gyorstöltéssel.