A OnePlus hamarosan bemutatja az új OnePlus Pad 2 táblagépét és a Watch 2R okosóráját, amelyek dizájnja ismerős lehet a márka rajongói számára. A legfrissebb képek, amelyeket @OnLeaks és az Android Headlines hoztak nyilvánosságra, arra utalnak, hogy ezek a termékek a kínai megjelenés után globálisan is elérhetőek lesznek.

A múlt héten a OnePlus egy esemény keretében bemutatta a OnePlus Pad Pro-t és a frissített OnePlus Watch 2-t Kínában. Akkoriban sejthető volt, hogy ezek a modellek nemzetközi piacokra is megérkeznek, és a most kiszivárgott képek ezt megerősítik. Az új OnePlus Watch 2R dizájnja látható gombokkal és új kerettel rendelkezik, míg a táblagép új színe és frissített hardvere is észrevehető a képeken.

További képek jelentek meg a Nord Buds 3 Pro-ról is, amelyek egy pöttyözött tokkal érkeznek az amerikai piacra, a OnePlus Pad 2 és a Watch 2R mellett. A OnePlus Nord 4 okostelefonról is kiszivárogtak képek, amely szintén nemzetközi debütálásra készül ugyanazon a napon.

A OnePlus július 16-án tartja a hivatalos bemutató eseményt ezekhez az új eszközökhöz. Maradjanak velünk a teljes körű beszámolóért!