Huawei idén számos új viselhető eszközt mutat be, és úgy tűnik, hogy az év második felében további meglepetésekkel készül. Egy friss szivárogtatás szerint a vállalat még az év vége előtt új MI fülhallgatókat és okosszemüvegeket dobhat piacra.

Új MI fülhallgatókat és okosszemüvegeket dob piacra a Huawei idén
Új MI fülhallgatókat és okosszemüvegeket dob piacra a Huawei idén

Az idei Huawei kínálatban már eddig is számos hardver és szoftver újdonság található, beleértve a Mate 70 telefonokat, a Kirin 5G chipeket, táblagépeket, notebookokat, a HarmonyOS NEXT operációs rendszert, valamint PC-re szánt szoftvereket és okosórákat.

Új MI fülhallgatókat és okosszemüvegeket dob piacra a Huawei idén

FreeBuds 6i

A legfrissebb információk alapján a Huawei hamarosan bemutathatja a FreeBuds 6i fülhallgatót a hazai piacon. Ez az eszköz már májusban megjelent a globális piacon az Innovatív Termékek eseményén, és most a kínai piacra is érkezik, lenyűgöző funkciókkal.

FreeBuds 4 Pro

Egy másik audio viselhető eszköz, amely mind Kínában, mind globálisan megjelenhet, a FreeBuds 4 Pro. Jelenleg fejlesztés alatt áll, és várhatóan a HarmonyOS NEXT előtelepített verziójával érkezik. Az eszköz jelentős egészségügyi funkciókkal és képességekkel bővülhet.

Eyewear 2

Huawei már bemutatta az Eyewear 2 okosszemüveget, amely rendelkezik időjárás-előrejelző funkcióval. Ez a termék már elérhető Kínában, és hamarosan a globális piacra is beléphet. Az okosszemüveg fotogenikus megjelenéssel és erős akkumulátor-élettartammal rendelkezik, 11 órányi folyamatos zenelejátszást biztosítva. Az eszköz csillaga azonban a ‘UV400 védelem’, amely megóvja a szemeket az UV sugaraktól a szabadban.

Úgy tűnik, hogy a Huawei a következő generációs okosszemüvegekkel még intelligensebbé teszi a viselhető eszközeit. Az új szemüvegek valószínűleg MI funkciókat tartalmaznak majd, amelyek egyszerűsítik a használatot. A pontos részletek és specifikációk egyelőre titokban maradtak, de hamarosan további információkra számíthatunk.